+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Šance Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 17 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Renata Sládečková

para, 10.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Hotel je vybaven stroze,ale čistě.Kdyby byl objekt ve vlastnictví pronajimatelky, určitě by dokázala uvést interiér do kvalitnějších podob. S čistotou není žádný problém, ovšem majitel hotelu by měl zvážit o rekonstrukci a to zejména v inženýrské oblasti. Schánět např.náhradní dily na baterie a WC mísy, které jsou z doby sedmdesátých let,chce opravdu hodně trpělivosti. Klaním se celému vedení hotelu.Jediné co nám chybělo,byla možnost se v hotelu večer najíst. Děkujeme za pobyt strávený s vámi a přejeme hodně klientely.

  • Majitel by měl opravdu zvážit rekonstrukci sociálních zařízení. Např.se snadno můžete opařit a zároveň schladit při manipulaci starou vodovodní baterií., Hotel je postaven na velmi klidném místě,ale krom malého pískoviště,tam rodina s dětmi nic nepodnikne a to je škoda. V okolí je mnoho obdobných hotelův nichž je větší vyžití, když nechcete zrovna jet na výlet. Pozemek přímo vybízí k relaxaci,ale snad jen s dekou na trávníku. Sprcha, která je vyvedena na trávníku a má sloužitv letních horkých dnech , vypadá že je spíše dekorací v retro stylu. Hrát benbinkton,kopanou a jiné podobné míčové hry nelze. Snad na asfaltovém parkovišťi za objektem.

Personál
8
Služby
4
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jana Báčová

para, 8.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemná pani hostitelka, výborné jidlo, servis, čisté ubytování. Skvělé umístění penzionu v přírodě, upravené okolí, pohodlí. Jako výchozí bod pro turistiku výborný. Možnost ubytování se psem take oceňujeme.

  • Možná by si penzion zasloužil postupnou obměnu minimálně soc. zařízení. Vše bylo funkční, čisté, leč standard už je trošku dál. Asi tak o 40 let. To neni výtka, spíš doporučení majiteli. Také by měla být možnost manželských postelí, pokud jde o 2 lůžkový pokoj, aby člověk nemusel potají postele sestěhovat a pak zase rozestehovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál

  • Hotelu chybí investice do vnitřního zařízení. Zejména koupelny na pokojích potřebují zrenovovat - děti nebyly schopny si samy nastavit teplou vodu ve sprchách, některá okna nešla otevřít...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Penzion Šance replied to this review.
Je nám moc líto, ale nejsme majitelé objektu, majitel Severomoravské vodovody a kanalizace a.s. Ostrava neinvestuje do rekonstrukce a my to nijak nemůžeme ovlivnit.
Děkujeme za Váš čas věnovaný recenzi.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Ludvík

grupa przyjaciół, 9.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel ze socialistické éry. Ovšem čistý a vše zcela funkční. Snídaně výborná.

  • Nemám.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Benda

para, 15.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Dobrý den. Já osobně jsem byl plně spokojen a příští rok opět jedeme k Vám/ a možná i dříve/. Možná by nevadilo na pokoj dát nějaké starší rádio/je jich v bazarech spousty/ a nebo by bylo si možné ho půjčit v recepci na vyžádání.Televizi nechci a jsem rád,že tam nebyla!!! Moc děkujeme a zdravíme ze Šumavy.Jan Benda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Šance replied to this review.
Děkujeme....

- Jesenská

grupa przyjaciół, 28.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • So službami v zariadení sme boli veľmi spokojní.Boli sme zájazd žien na Severnú Moravu - 44 osôb. Ubytovanie a strava splnili naše požiadavky, personál - pani Makovičková s dcérou boli ústretové a milé, cítili sme sa tam veľmi príjemne. Ďakujeme a odporúčame !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Penzion Šance replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme.

Libor Ferda

podróżujący w pojedynkę, 23.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • příjemné prostředí odpovídá stáří zařízení

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
10

Dagmar Kolingerová

grupa przyjaciół, 6.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Velmi jsme ocenili vstřícnost a milé jednání personálu a také dobrou a štědrou kuchyni. Navíc jsme se dočkali pohotové a ochotné pomoci i v případě, který v souvislosti s naším ubytováním v objektu řešit nutně nemuseli (měli jsme malou nehodu - vběhl nám pod auto srnec). Náš celkový dojem tedy shrnut do několika slov: "velmi příjemné překvapení".

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

para, 31.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Byli jsme celkově velmi spokojeni, velmi vstřícný personál, dobrá komunikace, spolehlivost, je vidět, že se snaží aby hosté byli spokojení,

  • trochu horší nábytek na pokojích, , u některých skříněk šlo hůře otevírat, ale funkční bylo vše,

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Penzion Šance replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme.

Tomáš

rodzina ze starszym dzieckiem, 7.5.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • I když samotné vybavení penzionu již něco pamatuje, tak vše je funkční a udržované. Pokoje i sociální zařízení bylo čisté, personál maximálně vstřícný a příjemný. Snídané byly naprosto dostatečné s velmi pestrou skladbou, která se navíc každý den měnila. Plusem je určitě i to, že se objekt penzionu nachází v hezkém prostředí a z balkónu je překrásný výhled na Beskydy. Vybavení pokojů je základní. Penzion asi není vhodný pro ty, kteří hledají luxus, ale je naprosto vynikající pro ty, kteří hledají velmi slušné ubytování za rozumnou cenu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
Penzion Šance replied to this review.
Děkujeme.... Irena Makovičková, nájemkyně penzionu

Anonim

para, 16.6.2012

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • krásná okolní příroda

  • nemohli jsme si objednat večeři - nevařilo se

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6
Penzion Šance replied to this review.
Děkujeme za vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme. Je nám líto, že jsme vám nemohli vyhovět se stravováním, ale telefonicky jste byl informován.

Jan Záhora

podróżujący w pojedynkę, 30.11.2010

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

pan Květoslav Frömel

para, 29.8.2010

Uničov

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 11.8.2010

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Milena Bláhová

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2010

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

katka skapova

rodzina ze starszym dzieckiem, 22.7.2009

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
5
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.